1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy Univerzita Karlova
Zajímá vás, co se děje na fakultě? Přihlaste se k odběru bulletinu Jednička.

Pomůžeme vám

Potřebujete pomoc nebo informace a nevíte přesně na koho se obrátit?

Kontaktujte nás

Vzdělávací akce

72154

1. Obecné informace

Ministerstvo zdravotnictví Věstníkem č. 1/2024 (ze dne 31. 1. 2024) RUŠÍ stanovenou délku platnosti následujících teoretických kurzů:

  •  „Lékařská první pomoc“,
  •  „Základy zdravotnické legislativy, etiky a komunikace“, původně „Základy lékařské etiky, komunikace, managementu a legislativy“,
  •  „Radiační ochrana“ a
  •  „Prevence škodlivého užívání návykových látek (NL) a léčba závislosti“, původně „Prevence škodlivého užívání návykových látek“.

Platnost testů pro ukončení společného základu/základního kmene i předatestačních testů je neomezená. 

2. Kurzy pořádané v roce 2024

  • Seznam kurzů pořádaných na 1. LF UK a ostatních lékařských fakultách naleznete v souborech ke stažení na webovém portálu 1. LF UK https://www.acvz.cz/, kde se na vybrané kurzy můžete přihlásit v "sekci" Kalendář akcí.
  • Pro lepší přehlednost na webovém portálu ACVZ jsou jarní kurzy pro daný rok na webový portál zadány první týden v listopadu, podzimní kurzy jsou zadány první týden v květnu.


3. Přihlašování na kurzy a testy na 1. LF UK

4. Platba

Po obdržení závazné přihlášky Vám bude cca 3 týdny před konáním akce odeslána pozvánka s dalšími informacemi, včetně informace o platbě účastnického poplatku. Odhlásí-li se účastník 5 dnů před zahájením akce, je možné vrátit 70 % účastnického poplatku. Při pozdějším odhlášení se poplatek nevrací.

5. Ubytování

Účastníci výše uvedených vzdělávacích akcí 1. LF UK mají možnost ubytování za zvýhodněné ceny v hotelu ILF, Budějovická 15, Praha 4. Zájemci se hlásí přímo do ILFu na adresu rezervace@hotel-ilf.cz nebo booking@hotel-ilf.cz, je třeba současně uvést název a termín vzdělávací akce, požadavek na ubytování (datum, typ) a adresu. 

Cena za jednolůžkový pokoj je 1100,- Kč /noc a dvoulůžkový pokoj 1500,- Kč/ noc. Ceny jsou včetně DPH a bufetové snídaně. 

Další kontakt: Bc. Kateřina Hlavničková, DiS. - vedoucí rezervačního oddělení Hotelu ILF/tel.: +420 261 092 370, fax: +420 261 261 846. 

Hodnocení: (hodnotilo 5 uživatelů) spravovat