1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy Univerzita Karlova
Zajímá vás, co se děje na fakultě? Přihlaste se k odběru bulletinu Jednička.

Pomůžeme vám

Potřebujete pomoc nebo informace a nevíte přesně na koho se obrátit?

Kontaktujte nás

Nové kurzy z nabídky Centra pro přenos poznatků a technologií UK (CPPT) pro letní semestr 2020/2021

Zajímá vás věda a inovace? Chcete se naučit, jak řídit projekty a uspět? Chcete se potkat s odborníky z praxe a učit se od těch nejpovolanějších? Vyberte si některý z předmětů, které pro LS 20/21 nabízí transferová kancelář UK – Centrum pro přenos poznatků a technologií. Kurzy jsou vhodné pro všechny studenty napříč fakultami a obory Univerzity Karlovy.

Management of Science and Innovation 1

Chcete se dozvědět, jak funguje přenos vědy do praxe? Zajímá vás, jak ochránit svůj nápad nebo jak sestavit business plán? Nabízíme ucelený online kurz Management of Science and Innovation (MSI), kde vás zkušení odborníci z praxe seznámí teoreticky i prakticky s managementem projektů v oblasti vědy a inovací.

Kód předmětu: TVOL0002 (6 kreditů) ► VÍCE

Inovační laboratoř

Zažijte tvorbu nové služby nebo produktu od nápadu po realizaci! Přihlaste se na projektový seminář skvělého lektora Jana Veselého. V Inovační laboratoři vás nečeká frontální výuka, ale za to si na svém projektu na vlastní kůži vyzkoušíte týmovou spolupráci, vytváření prototypů nových produktů a služeb, přípravu business plánu, který otestujete se skutečnými zákazníky, a mnoho dalšího.

Kód předmětu: TVOL0006 (6 kreditů) ► VÍCE

Svět farmaceutického průmyslu

Zajímá vás, jak vzniká nový lék? Odborníci z praxe vás v rámci série seminářů komplexně seznámí s otázkou vzniku a vývoje léčivých přípravků, a to od fáze výzkumu až po pravidla spolupráce lékařů s výrobci a prodejci léků. Kurz bude probíhat od 6. 4. v Kampusu Hybernská a je přístupný pro všechny, kdo mají zájem dozvědět se více o oblasti farmaceutického průmyslu a možnosti uplatnění v něm.

Kód předmětu: TVOL0005 (2 kredity) ► VÍCE

Elements of AI - Úvod do umělé inteligence

Co to je umělá inteligence? Jak ovlivňuje naše životy? A co všechno je s umělou inteligencí možné? Ve spolupráci s prg.ai vám nabízíme online kurz, který vás uvede do tématu AI bez nutnosti rozumět komplikované matematice a programování. Online kurz připravila Univerzita v Helsinkách a studenti UK ho budou moci absolvovat buď v angličtině, nebo v češtině.

Kód předmětu: TVOL0007 (2 kredity) ► VÍCE


V případě jakýchkoli dotazů se obracejte na email: petra.praglova@ruk.cuni.cz


 

Hodnocení: spravovat